Artikkelikuva Ihmisen ääni -podcast metsänomistajat. Kuvassa Ihmisen ääni -podcastin toimittaja ja tuottaja Virva Lehto.

Ihmisen ääni – metsän ääni – Nyt metsänomistajat traileri kuunneltavissa Apple Podcasteista tai Spotifystä. Laita podcast seurantaan sekä tilaa ilmoitukset Apple Podcasteissa ja Spotifyssa.

Kuuntele traileri painamalla nuolta.

Tämä on Ihmisen ääni -podcast. Olen Virva Lehto. Minusta tuli metsänomistaja kesällä 2018. Sen jälkeen olen opetellut metsän ääntä; mitä pitää metsässä tehdä, mitä tietoa saan monilta metsäalan ammattilaisilta ja mitä minun pitää tietää ihan itse. Suomessa on lähes 600 000 yksityistä metsänomistajaa. Metsänhoitoa koskee Suomen useat lait eli siellä ei voi mitä tahansa tehdä. Metsänomistajana olen saanut huomata, että monella ihmisellä on mielipide metsistä. Joskus tuntuu, että äänekkäimmin metsänhoidosta puhuvat ne, jotka eivät itse metsää omista.

Toisaalta metsän ääni on monesti jonkun muun kuin yksityisen metsänomistajan ääni.

Ihmisen ääni -podcastin ensimmäisessä sarjassa tuon esille metsänomistajan äänen. Tavoitteena on tuoda moninaisempaa ja laajempaa ääntä esille. Ihmisen ääni -podcastin ensimmäisessä sarjassa kuullaan metsänomistajien erilaisia mietteitä ja ajatuksia metsän hoitamisesta ja käsittelystä sekä mitä muuta metsien omistamiseen voi liittyä.

Alku- ja lopputunnuksen musiikin on tehnyt Noora Tucana Music Labs Oy:stä. Metsän ja lintujen äänet Yle lisenssillä (CC-BY).

Hanketta on rahoittanut Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa @ihmisenaanipodcast sekä @virvanet ja Instagramissa myös henkilökohtaiselta tililtäni @virvalehto yhteenkirjoitettuna. Lisäksi tekstit löytyvät artikkelimuotoon kirjoitettuna kotisivuiltani https://virva.net

Ihmisen ääni -podcastin on toimittanut ja tuottanut Virva Lehto.

Hanketta on rahoittanut Metsämiesten Säätiö. Lahjoitukset ja säätiöfuusiot ovat tärkeä osa Säätiön yleishyödyllisen toiminnan vaikuttavuutta. Lisätietoa www.mmsaatio.fi #mmsaatio

#ihmisenäänipodcast #ihmisenääni #podcast #tikleoy #virvanet

Kuuntele koko Ihmisen ääni -podcast Apple Podcasteista tai Spotifystä.

Tilaa ilmoitukset Ihmisen ääni -podcastin uusista artikkeleista https://virva.net/ihmisen-aani-tilaus/

Tilaa artikkelit sähköpostiisi!

pakolliset *

Tilaa artikkelit sähköpostiisi!

Sosiaalinen media

Viimeisimmät

Viimeisimmät lukemani kirjat

Muita blogipostauksia