Kuka?

Tervetuloa tutustumaan minuun! Olen 38-vuotias perheellinen nainen Helsingistä. Minulla on kaksi ihanaa ala-asteikäistä tytärtä sekä aviomies.

Kesäpäivä Nuuksiossa

Olen ensimmäiseltä ammatiltani lastenohjaaja. Olen tehnyt vuosia töitä lasten parissa pääasiassa sosiaalista tukea tarvitsevissa perheissä tai perhekuntoutuskursseilla. Lisäksi olen ollut palkattuna lastenhoitajana yksityisperheissä. Työt oli todella sosiaalisia, erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaamista, tarttumista hetkeen, osaamisen jakamista, ajatusten vaihtoa, tuen ja turvan antamista, toiselle kainalon tarjoamista, hetken jakamista, vaikeiden tilanteiden ratkomista, joskus jopa siinä rajan tällä puolella toisen vetämistä takaisin elämään, elämän paremman puolen näyttämistä ja tukemista siihen, että elämä voisi voittaa ja voittaisi!

Jouluna 2016 valmistuin tradenomiksi tietojenkäsittelyn puolelta Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Pääsuuntautumisena minulla oli tietohallinto sekä pienet ja keski-suuret yritykset. Erikoistuin myös useilla eri kursseilla sosiaalisen median asioihin, kuten strategioihin, markkinointiin ja viestintään.

Täällä aion kertoa sanoin ja kuvin tekemisistäni internetin maailmassa.

Olen aloittanut sosiaalisen median urani vuonna 1996 irkkaajana eli IRC:n käyttäjänä – siis sen ihan oikean IRC:n, ei vaan irc-gallerian. Sittemmin olen irkistä siirtynyt luontevasti 2007 vuonna Facebookin käyttäjäksi, Twitteriin, Google+:aan, YouTubeen, Instagramiin, SnapChatiin, Periscopeen..

Muita blogejani ovat valokuvablogini Suomesta ja Keittokirjani. Näitä täydentelin ennen, nyt kaikki samat tiedot löytävät tältä sivulta.

Toimin vuonna 2016 talousvastaavana Endometrioosiyhdistyksen hallituksessa. Vuonna 2017 toimin viestinnän ja sosiaalisen median vastaavana Endometrioosiyhdistyksen hallituksessa. Vuodesta 2017 olen vetänyt Endometrioosiyhdistyksen Vantaan vertaistukiryhmää.

Minulla on osaamista myös kiinteistöjen ja osakehuoneistojen myynnistä  ja vuokrauksesta. Olen myynyt ja vuokrannut näitä siihen asti, kun laki vaatii LKV-tutkintoa. Lisäksi olen tehnyt kotisivuja HTML-koodia ja WordPressiä käyttäen. Pystyn myös käyttämään CSS:ää, ottamaan ja käsittelemään valokuvia. Minä tai yhteistyökumppani voimme tehdä sinulle myös mainoksia. Tarvitseko apua sosiaalisen median tai kotisivujesi kanssa? Ota yhteyttä!

Minut voit löytää sosiaalisen median eri alustoilta.

Facebook virvanet  Twitter virvalehto  Periscope virvalehto  Instagram virvalehto  Snapchat virvavirva

Huomasitko, että sivustoltani löytyy kuvablogi?