Virva Lehto

Kuka?

Tervetuloa tutustumaan minuun! Joskus tuntuu, ettei oikein osaa sanoa, mitä kaikkea osaa, kun on tehnyt kaikenlaista elämässään. Olen matkustellut, olen ollut au pairina, olen siivonnut, olen opiskellut kaksi ammattia, olen ollut useassa eri yrityksessä tai järjestössä töissä. Olen myös tehnyt töitä oman yrityksen kautta. Olen sairastellut, olen hoitanut työni, olen perustanut perheen. Lue lisää alta!

Virva kesäisenä päivänä Nuuksiossa soutelemassa.
Virva kesäisenä päivänä Nuuksiossa soutelemassa.

Perhe

Ikää on kertynyt jo hurjat 38 vuotta. Asuinsija on löytynyt Helsingistä jo kohta 23 vuoden ajan. Maallehan sitä kaipaisia pois kaupungin hälystä ja ahtaudesta. Olen saanut täällä asuessani sekä aviomiehen että kaksi ihanaa ala-asteikäistä tytärtä.

Opiskelu ja työ

Olen ensimmäiseltä ammatiltani lastenohjaaja. Olen tehnyt vuosia töitä lasten parissa pääasiassa sosiaalista tukea tarvitsevissa perheissä tai perhekuntoutuskursseilla, lisäksi olen työskennellyt useassa yksityisessä perheessä lastenhoitajana. Tällä alalla työnantajiani ovat olleet mm. useat yksityiset perheet, Väestöliitto, Seure, Píenperheyhdistys ja Ensi- ja turvakotien liitto.

Työt oli todella sosiaalisia, erilaisten ja eri-ikäisten ihmisten kohtaamista, tarttumista hetkeen, osaamisen jakamista, ajatusten vaihtoa, tuen ja turvan antamista, toiselle kainalon tarjoamista, hetken jakamista, vaikeiden tilanteiden ratkomista, joskus jopa siinä rajan tällä puolella toisen vetämistä takaisin elämään, elämän paremman puolen näyttämistä ja tukemista siihen, että elämä voisi voittaa ja voittaisi!

Vuonna 2006 perustimme oman yrityksen. Koko olemassa olon ajan, on yritys toiminut sivutoimisena. Yrityksen kautta olemme tehneet mainoksia lehtiin, kadulla jaettavaksi, metroasemille, ratikoihin ja busseihin. Olemme lisäksi suunnitelleet ja ylläpäitäneet nettisivuja.

Ennen opiskeluja ja kahden eri alan opiskelun välissä olen ollut töissä au pairina Englannissa ja Ruotsissa sekä siivoojana ISS:llä. Ennen viimeisimpien opiskelujen aloittamista vuonna 2012 aloitin työt Fazerilla, jossa aluksi tein töitä tarvittaessa töihin kutsuttavana eli ns. hälynä suklaatehtaan puolella. Keksitehtaan liittyessä jälleen Fazeriin, menin sinne määräaikaiseksi työntekijäksi.

Jouluna 2016 valmistuin tradenomiksi tietojenkäsittelyn puolelta Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta. Pääsuuntautumisena minulla oli tietohallinto sekä pienet ja keski-suuret yritykset. Erikoistuin myös useilla eri kursseilla sosiaalisen median asioihin, kuten strategioihin, markkinointiin ja viestintään.

Sivuiltani löydät ottamiani kuvia ja kirjoittamiani tekstejä ajankohtaisista aiheista.

Some

Olen aloittanut sosiaalisen median “urani” vuonna 1996 irkkaajana eli IRC:n käyttäjänä – siis sen ihan oikean IRC:n, ei vaan irc-gallerian. Sittemmin olen irkistä siirtynyt luontevasti 2007 vuonna Facebookin käyttäjäksi, Twitteriin, Google+:aan, SnapChatiin, Periscopeen, YouTubeen, Instagramiin..

Muita blogejani ovat valokuvablogini Suomesta ja Keittokirjani. Nyt olen siirtänyt molemmat blogit suoraan tälle sivulle, enkä siis päivitä näitä enää. Jääköön silti näistä muisto internetin ihmeelliseen maailmaan.

Vapaaehtoisuus

Teininä olen toiminut poliittisen liikkeen aktiivina, jakanut vaalimainoksia, järjestänyt kokouksia ja ollut erilaisissa toiminnoissa mukana.

Vuonna 2016 toimin talousvastaavana Endometrioosiyhdistyksen hallituksessa (nykyisin Gynekologinen potilasjärjestö Korento ry). Vuonna 2017 toimin viestinnän ja sosiaalisen median vastaavana Endometrioosiyhdistyksen hallituksessa. Vuodesta 2017 olen vetänyt Endometrioosiyhdistyksen Vantaan vertaistukiryhmää.

Mitä muuta osaan?

Minulla on osaamista myös kiinteistöjen ja osakehuoneistojen etsimisestä asiakkaille sekä niiden myynnistä  ja vuokrauksesta. Olen myynyt ja vuokrannut näitä siihen asti, kun laki vaatii LKV-tutkintoa. Lisäksi olen tehnyt kotisivuja HTML-koodia ja WordPressiä käyttäen. Pystyn myös käyttämään CSS:ää, ottamaan ja käsittelemään valokuvia. Minä tai yhteistyökumppani voimme tehdä sinulle myös mainoksia.

Tarvitseko apua sosiaalisen median tai kotisivujesi kanssa? Ota yhteyttä!

Huomasitko, että sivustoltani löytyy kuvablogi?

Siirry sivun alkuun
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram